Master T&D

Didi en Martijn zijn in september 2020 begonnen met de Master Talentontwikkeling & Diversiteit aan de Hanze in Groningen.

Module Leeropbrengsten
Gedurende deze module stond het verzamelen van data in de klas en het aanpassen van het handelen van de docent aan de hand van die data centraal. Hieronder kun je onze beroepsproducten vinden.

Beroepsproduct Martijn: Rekenen en het gevoel van competentie
Beroepsproduct Didi: Redeneren en vragen stellen bij economie

Module Leeromgeving
In deze module hebben wij ons bezig gehouden met het ontwerpen van een interventie voor een praktijkprobleem. Als docenten Economie hebben we ons daarbij gericht op het rekenen met procenten, iets wat leerlingen ontzettend lastig vinden. Didi heeft zich daarbij gericht op procentuele veranderingen, Martijn op het berekenen van een deel van het geheel.

Hieronder kun je onze ontwerpplannen aanvragen. De bijbehorende opdrachten zijn daarin toegevoegd als bijlage. Verder heb je kleurpotloden, Legoblokjes (per duo 5 rode, 2 gele, 2 blauwe, 3 witte en 1 zwarte) en natuurlijk een rekenmachine! Voor de interventie van Martijn heb je ook deze pagina nodig 🙂

Tijdens de module hebben we samengewerkt met Petra Pluis, docent bij Openbaar Onderwijs Groningen. Haar interventie is gericht op het leren plannen door leerlingen met ASS. Ook haar plan kun je aanvragen!


    Vul onderstaande formulier in om onze ontwerpplannen als PDF te downloaden!
    Na het versturen van het formulier verschijnen onder het formulier een link om de bestanden te downloaden! Lukt het niet? Stuur ons dan even een e-mail!
    De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om het bestand te sturen, daarna worden deze gegevens vernietigd.

    Ik ga akkoord met het gebruiken van mijn gegevens voor het downloaden van de PDF