Onderwijsevents

Op zoek naar inspirerende sprekers, een actieve workshop gericht op ondernemen/ICT in het onderwijs of een dynamisch en enthousiast presentatieduo voor een onderwijsevent?

Didi en Martijn hebben samen meer dan 30 jaar ervaring met lesgeven aan VMBO Basis en Kader. Naast docent Algemene Economie en het profielvak Economie & Ondernemen ontwikkelen en geven zij zelf ontwikkelde lessen ICT en Interactieve Vormgeving uit het profiel MVI. Op dit moment werken zij aan lesmateriaal voor PIE-keuzevakken Dronetechniek I en II in het kader van Sterk Techniekonderwijs (STO). In de afgelopen jaren gaven Didi en Martijn workshops over hun project VMBO Up! die door meer dan 100 verschillende collega’s van tientallen verschillende scholen uit het land inspireerde om zelf met een eigen pop up-storeproject aan de slag te gaan.

In 2022 studeerden beiden af aan de Master Talentontwikkeling & Diversiteit van de Hanze Hogeschool in Groningen. Hierdoor kijken zij niet alleen met een andere blik naar hun leerlingen en het onderwijs, maar kunnen ze ook op een wetenschappelijke manier vernieuwingen in het onderwijs benaderen.

Een grote bak met ervaring, praktisch ingesteld, op elkaar ingespeeld, creativiteit en een gezonde dosis humor. Dat maakt Didi en Martijn een ideaal duo voor elk onderwijsevent. De mogelijkheden bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!