Leerlingportfolio

Eén van de meest gestelde vragen die wij tijdens onze workshops krijgen is: “wat doen jullie dan in de lessen?”. Alle opdrachten die wij met onze leerlingen doen ter voorbereiden op de pop up-store hebben wij gebundeld in het VMBO Up!-leerlingportfolio. Dat dient tegelijkertijd als hulpmiddel waarmee elke leerling aan kan tonen dat hij of zij voldoet aan de gestelde eisen in de eindtermen.

De PDF-versie is gratis te downloaden. Heb je liever een gedrukt exemplaar? Daar kunnen wij bij helpen! Hoe hoger de oplage, hoe lager de kosten!

Het boekje bevat voorbeeldopdrachten die verwijzen naar Veendam, de plaats waar wij VMBO Up! doen. Wil je een aangepaste variant? Dat kan! Voor € 75 (excl. drukkosten) maken we een speciale editie die past bij jouw plaats. Neem van tevoren even contact met ons op voor de mogelijkheden mocht je hierin interesse hebben.

Aantal boekjes Prijs per boekje
5 € 17,50
10 € 15,00
25 € 12,50
50 € 8,50
100 € 7,50

Een andere oplage nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden!
Prijzen zijn gebaseerd op het minimumaantal. Bij bijv. 80 stuks is de prijs dus € 8,50.

 

    Vul onderstaande formulier in om het leerlingportfolio als PDF te downloaden!
    Na het versturen van het formulier verschijnt onder het formulier een link om het bestand te downloaden! Lukt het niet? Stuur ons dan even een e-mail!
    De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om het bestand te sturen, daarna worden deze gegevens vernietigd.

    Ik ga akkoord met het gebruiken van mijn gegevens voor het downloaden van de PDF